Skip to main content

Maatwerk

Inbouwkasten en dressings

Houdt u van een opgeruimde kamer? Dan zijn de inbouwkasten van Interieur Van Roey iets voor u. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk voor inbouwkasten én dressings. Dus gedaan met uitpuilende kasten of rondslingerende kleren, alles krijgt netjes zijn plaats in de op maat gemaakte dressing.

Maak een afspraak en wij komen luisteren naar wat u precies wilt en welk budget u heeft. Nadat u uit een ruim gamma aan houtsoorten en kleuren op basis van staalkaarten uw keuze heeft gemaakt, werken wij een voorstel uit.

Bij ons kunt u terecht voor onder meer:

  • dressings
  • kasten onder schuin dak
  • wand-, keuken- en badkamerkasten

Ook voor een kraaknet en piekfijn kantoor zonder rondslingerende dossiers zijn onze ingebouwde wandkasten op maat een must.

Neem contact op voor meer inlichtingen of voor een prijsofferte op maat.

Zo gauw u akkoord gaat met onze prijs, stellen wij een gedetailleerd plan van aanpak op, zodat u meteen een duidelijk zicht heeft op de timing. Bij ons dus geen verrassingen!

Badkamermeubelen

Doe een beroep op onze expertise om uw badkamerdroom te realiseren.

Wij kunnen uw badkamermeubels op maat aanleveren, maar daarnaast ook de aansluiting van de sanitaire toestellen doen en de spiegels en de verlichting plaatsen.

Na het maken van een afspraak, komen wij ter plaatse om alles op te meten en de mogelijkheden van uitwerking en materiaal te bespreken. Nadien krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.

Meer inlichtingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Keukens

Een keuken is meer dan ooit het hart van een woning. Vertrouw daarom op Interieur Van Roey om uw keuken professioneel aan te pakken. Wij werken volledig op maat en houden rekening met uw specifieke wensen. Samen bespreken wij de mogelijke materialen, stijlen en manier van afwerking.

Kortom, bij ons bent u zeker van een kwalitatieve service afgestemd op uw behoeften.

Net als bij de badkamer kunnen wij enkel het meubilair op maat aanleveren, maar ook de volledige afwerking voorzien, inclusief het plaatsen van toestellen, verlichting en elektriciteitspunten. Neem contact met ons voor een vrijblijvende afspraak!

Binnendeuren

Zeg niet zomaar deur tegen een deur van bij Interieur Van Roey. Al onze deuren worden immers vervaardigd door vakmensen en zijn het resultaat van nauwgezet maatwerk.

Na het nauwkeurig opmeten van elke deuropening, bekijken we samen het ruime gamma van design en afwerking. Er is volop keuze, van eenvoudige houten deuren tot schuifdeuren, deuren met een motief of met glas … bij ons vindt u zeker een deur naar uw smaak.

Kom eens langs of maak een afspraak. We geven u graag vrijblijvend en professioneel advies.

Een deur van Van Roey geeft uw interieur meer uitstraling!

Contacteer ons